imaconcept

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
imaconcept Suikersticks doos 500stuks
Suikersticks doos 500stuks
Op voorraad
€13,95

Laat zien wie je bent en waar je voor staat, met het eigentijdse, speelse I’M a CONCEPT. Het I’M a CONCEPT is een compleet (to-go) verpakkingsconcept met een brede range productlijnen, geschikt voor uiteenlopende marktsegmenten.

TRENDY MUST HAVE

Het I’M a CONCEPT is de trendy must have voor koffielovers, schepijsaddicts, snackfanaten en foodies (on the go). Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende formaten koffiebekers, drinkbekers, ijscups, snackzakken en supergave draagtassen. Voor iedere gelegenheid en elk eetmoment biedt het I’M a CONCEPT een passende verpakkingsoplossing.

I’M HOT AND COOL

Het concept kenmerkt zich door een eigentijdse, trendy en enigszins gewaagde look. Afhankelijk van het product, zie je vanaf een afstand alleen de tekst I’M HOT of I’M COOL. Leuk voor selfiemakers én voor jouw visuele zichtbaarheid. Zet jezelf en/of je producten in de spotlights met I’M a CONCEPT.

PROFESSIONELE PRESENTATIE

De producten onderscheiden zich verder door een modern en fris dessin. De verschillende productlijnen hebben elk een eigen opvallende look, maar kunnen onderling uitstekend worden gecombineerd. Het I’M a CONCEPT voorziet in een complete en professionele presentatie van warme en koude dranken en diverse snacks en lunchgerechten.