Klantenservice

Verzenden

Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling door ons op werkdagen binnen 24 uur verstuurd. De kosten voor verzending zijn 5,95 euro voor Nederland en 9,50 euro voor België, echter bij betalingen boven de 50 euro voor Nederland en 75 euro voor België (incl. waardebonnen en kortingen) worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Retourneren

Herroeping van uw aankoop.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van modelformulier voor herroeping dat u HIER kunt downloaden, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een aankoop die ziet op de levering van:

  • volgens specificaties van de koper vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de koper, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

Hoe kun je producten retour sturen?

Ga naar https://coffeeandteabrokers.myparcel.me op de track and trace pagina van je pakketje kun je een retourlabel aanmaken. Na het aanmaken van het retourlabel plakt u deze op het retourpakket en breng deze zo spoedig mogelijk naar een PostNL locatie. Bij ontvangst van de retour verwerken wij deze zo spoedig mogelijk en na controle storten wij het retourbedrag terug op je rekening dat bij ons bekend is.