Klantenservice

Aroma Balance Systeem van Nivona

Met het unieke Aroma Balance Systeem van Nivona bepaal jij welke smaken je uit jouw koffiebonen haalt.

Met het unieke Aroma Balance Systeem van Nivona bepaal jij welke smaken je uit jouw koffiebonen haalt. Met dit unieke systeem bepaal jij hoe de druk in de zetgroep wordt verdeeld tijdens het zetten van jouw kopje koffie. Zo bepaal jij of je juist de unieke zuurgraad uit jouw koffieboon meer wilt accentueren, een koffie die perfect in balans is tussen zuren en bitters of juist iets meer bitters in jouw kopje koffie of espresso wilt proeven. Alle Nivona koffiemachines vanaf de 6-serie(exclusief de 8-serie) beschikken over dit systeem met 3 verschillende standen.

De 3 Aroma Balance Systeem van Nivona standen uitgelegd

Dynamic: Door een dynamische druk verdeling in de zetgroep proef je de unieke zuren uit jouw koffie. Zo blijven de mooie fruittonen behouden.

Constant: De een constante druk in de zetgroep heb je een perfecte balans tussen zuren en bitters in jouw kopje koffie of espresso.

Intense: Door een stevige druk op in de zetgroep krijg je een langere doorlooptijd voor een een intense koffie of espresso. Over het algemeen krijg je hier een iets meer bitters in de koffie en daarom wordt deze instelling vaak gebruikt voor een stevige espresso.

Aroma Balance Systeem Nivona

Aanbiedingen