Klantenservice

Coffee and Tea Brokers Vernieuwd!

Coffee and Tea Brokers is vernieuwd! Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn is Coffee and Tea Brokers vernieuwd. Voornamelijk is onze backoffice vernieuwd dus zal jij als klant hier weinig verschil in moeten merken maar er zijn een aantal kleine wijzigingen in features en design doorgevoerd.

Wat veranderd er wel voor jouw als klant van Coffee and Tea Brokers?

Al jouw gegevens zijn overgezet naar onze nieuwe backoffice. Om jouw huidige account te blijven gebruiken is het nodig om jouw wachtwoord een keer te resetten. Ga naar de pagina mijn account en klik op wachtwoord vergeten. Vul jouw e-mailadres in wat bij ons bekend is en je ontvangt een e-mail in jouw inbox met een link om jouw wachtwoord te resetten. Daarna kun je weer koffie en thee bestellingen doen onder jouw eigen account.

Veel gestelde vragen

  • Wat is er met mijn historische order gebeurd? Jouw historische orders die je voor 01-09-2023 hebt geplaatst bij Coffee and Tea Brokers zijn niet meer zichtbaar in jouw account. Mocht je toch nog informatie willen van een historische order. Neem dan contact op met de klantenservice en wij helpen jou graag verder.
  • Zijn met het overzetten naar de nieuwe backoffice mijn persoonsgegevens gedeeld met andere partijen? Nee, jouw persoonsgegevens zijn niet gedeeld met andere partijen. Voor het volledige privacy beleid bekijk dan Privacy Policy Coffee And Tea Brokers.

Aanbiedingen