Klantenservice

Compagnia Dell Arabica

Compagnia Dell Arabica

Italiaanse koffie

Zeg je echte Italiaanse koffie dan zeg je Compagnia dell’ Arabica het koffiebonen merk van Caffé Corsini. Het echte Italiaanse koffiemerk uit Italië. Compagnia dell’ Arabica is een range uit de producten van Caffè Corsini. Italiaanse koffie staat bekend om sterke koffie en krachtige koffie. Ben jij dus opzoek naar een echte krachtige espresso koffieboon dan zoek jij Italiaanse koffie. In het brede assortiment van Compagnia Dell Arabica zit voor iedere smaak wat tussen.

Caffè Corsini

Caffè Corsini is één van de wereldspelers op koffiegebied met Italiaanse koffie. In 1950 startte het bedrijf in Arezzo (Italie). Silvano Corsini maakte het bedrijf groot en Caffè Corsini is nu aanwezig in meer dan 60 landen en in de grootste warenhuizen over de wereld (Harrods Londen, Galaries Lafayette Parijs, Gum Moscow enz.). Het beleid is gebaseerd op een groene, duurzame filosofie met respect voor de koffietelers, consumenten en de natuur: “Wij investeren in de toekomst in het belang van de volgende generaties”. Zo zijn de koffiebonen die gebruikt worden bij het merk Compagnia dell’ Arabica van over heel de wereld en worden dus duurzaam ingekocht en draag jij bij aan de toekomst met deze Italiaanse koffie.

Echte espresso koffiebonen

Wil jij dus thuis een echte Italiaanse espresso drinken dan bestel je de koffiebonen bij Coffee and Tea brokers en geniet jij van echte kwaliteitskoffie.

Ben je op zoek naar een espressomachine om echte Italiaanse koffie mee te zetten? Bekijk dan ook eens het assortiment met Italiaanse espressomachines.